Zdrav Božić i sretna 2022. godina

Poštovani čitatelji, igrači, sponzori i volonteri iza nas je još jedna uspješna godina djelovanja kluba. Naravno da uvijek može bolje, no trebamo biti ponosni što branimo boje Zagorja u malom nogometu i bivamo značajan čimbenik 2. HMNL Zapad za seniore te Prvenstva Hrvatske u futsalu za mladež.

Naši su seniori 4. na tablici sa samo 3 boda zaostatka za vodećom Futsal Goricom koju smo pobijedili u zadnje odigranoj utakmici u 2021. Bila je to 7 pobjeda u nizu za savršen kraj godine, svaka čast dečki. Koristimo ovu priliku da Vam čestitamo Božić i Novu godinu, zahvalimo se na angažmanu u 2021. godini i zaželimo uspješnu 2022. godinu na svim poslovnim i sportskim aktivnostima.
Naši juniori su 3. na tablici s istim brojem bodova kao i prvoplasirani Novi Marof i drugoplasirani Futsal Dinamo, ali jedini sa stopostotnim učinkom odnosno vjerojatnog prvog mjesta nas je koštala utakmica manje. Zahvaljujemo vam na pobjedama i angažmanu dečki, čestitamo Božić, a želimo zdravlje i uspjeh u Novoj godini.

Hvala našim navijačima i čitateljima koji su pratili nas i naše aktivnosti putem web stranica, društvenih mreža i Youtube kanala. Obzirom da su tribine zatvorene za gledatelje trudimo se donijeti predstavu u Vaš dom. Želimo Vam lijepe i mirne Božićne blagdane te puno zdravlja i sreće u 2022. godini.
I na kraju zahvala svim našim sponzorima i volonterima koji podupiru naše talentirane i vrijedne dečke, bez njih bi naša misija bila nemoguća. Blagoslovljen Vam Božić i uspješna 2022. godina.

Vjerujemo da ste se svi našli u tekstu iznad, nadamo se da ste zadovoljni našim radom i da ćemo se nastaviti družiti u 2022. godini. Sportski pozdrav i SRETNO!

3-2-Jesenje

Total Page Visits: 1047 - Today Page Visits: 1