Vikend za 6

Prvog vikenda u veljači 2020. odigrane su utakmice 8. kola mladeži Mnk Jesenja.

Prvo su u subotu juniori svladali Zagreb 92 i nastavili pobjednički niz, šteta što se ne igra dvokružno. Prvo poluvrijeme prošlo je bez golova, a u nastavku su zabili Vdović i Vincelj za naših 2:0, gosti u 28 minuti smanjuju na 2:1, ali neumorni Vdović zabija i vraća nas na dva gola razlike. Do kraja susreta zabili su još Vidović i Mužar, a susret je završio rezultatom 5:2. Taj uspjeh nas je digao na tablici za dva mjesta i dovodi nas u situaciju da pobjedom nad Mnk Petrinjčicom završimo u sredini tabele. Dečki vrijede i zaslužili su više, no takav je futsal i sport općenito, potrebno je i malo sreće u pravom trenutku. Detalje o utakmici možete pronaći na sljedećem linku.

U 9. kolu juniori putuju u Petrinju, a utakmica je na rasporedu u subotu u 14:30 sati. Sretno dečki!

Kadeti su igrali u nedjelju izuzetno važnu utakmicu u gostima protiv direktnog konkurenta za odlazak na državnu završnicu. Ponovno nedopustiv i neobjašnjiv ulazak u utakmicu, u dvije minute, 2 primljena gola, a treneru Rumbaku zasigurno 2 godine života manje.  Trebalo se nakon toga vratiti u utakmicu protiv kvalitetnog domaćina, no naši dečki su više puta pokazali da to mogu. Od 5. minute preuzimamo kontrolu nad utakmicom i s dva gola Jedvaja te jedan Vincelja tjeramo trenera domaćih na Time-out. Tražena pauza je urodila plodom, Bjelovar ponovno pokazuje zube i izjednačuje do poluvremena. Jedvaj, Artić, Vidović i Pavić upisali su po pogodak u drugom poluvremenu dok je vratar Jagušić sačuvao mrežu unatoč više dobrih prilika domaćina. U konačnici, odlično odrađen posao cijele ekipe i velik korak ka cilju. Detalje o utakmici možete pronaći na sljedećem linku.

Kadeti nastavljaju u 9. kolu utakmicom pred domaćom publikom. U nedjelju 9.2. u 13 sati dođite i podržite naše dečke u SD SŠ Krapina. Sretno dečki!

3-2-Jesenje

Total Page Visits: 746 - Today Page Visits: 1