Na državni praznik 22.6.2021. Malonogometni klub Jesenje organizirao je treći po redu futsal turnir za mladež odnosno ovaj put za djecu 2004. godište i mlađe. U ekipe su mogli biti uključeni i igrači 2003. godište, ali samo po dvoje u jednoj ekipi.

Sudjelovale su ekipe:
Grupa1
ŠRD Grana-MB Frigo
Radograd
Amigosi

Grupa2
Kepeši
AiB-K Instalacije
Silvanovi ratnici

Grupa3
KR BAU
PFK dečeci
Lepoglava
SD Đurmanec

Nakon razigravanja po skupinama u polufinale su prošle ekipe: ŠRD Grana-MB Frigo, Silvanovi ratnici, PFK dečeci i SD Đurmanec. ŠRD Grana-MB Frigo pobijedila je u prvoj utakmici SD Đurmanec rezultatom 5:3, dok je ekipa Silvanovi ratnici bila bolja od PFK dečeci rezultatom 3:2.
Ekipa SD Đurmanca je osvojila 3. mjesto boljim izvođenjem penala, a finale je bilo prava poslastica puna preokreta s ukupno deset golova, bolji su bili Silvanovi ratnici rezultatom 6:4.
Najbolji golman turnira bio je Marko Mikuš iz pobjedničke ekipe, a pobjednička ekipa dala je i najboljeg igrača turnira Marka Brčića dok je najbolji strijelac bio iz finalista ŠRD Grana-MB Frigo, Antonio Merkaš.

Sretni smo što se nitko nije ozlijedio i što je sve proteklo u duhu fair play-a. Druženje uz prijenos utakmice Hrvatska – Škotska i dobru atmosferu dodatno je podigla pobjeda Hrvatske reprezentacije. Ponosni smo što je turnir privukao uz ekipe iz Jesenja i ekipe iz Novog Marofa, Marije Bistrice, Svetog Križa Začretja, Đurmanca, Lepoglave, Krapine…
Vjerujemo u jednako kvalitetan i posjećen turnir mladeži i iduće godine, a vidimo se već ovog vikenda na seniorskom malonogometnom turniru ‘Za Ljepoga’!