Poraz na kraju uspješne polusezone

U posljednjoj utakmici zadnjeg kola 2. HMNL Zapad u 2019. godini, Jesenje je pretrpjelo prvi prvenstveni poraz. Na gostovanju u Sisku bolja je bila ekipa domaćina i rezultatom 6:4 uzela sva tri boda.

Što napisati o utakmici osim da su naši dečki, čini se, prerano otišli na novogodišnju pauzu i mislili da će se domaćin predati. Završetak polusezone pred domaćom publikom s pobjedom nad vodećom ekipom u prvenstvu i ulazak u utrku za prvaka bio je ogroman motiv domaćina koji je presudio utakmicu.

Nažalost ekipa Mnk Jesenja je propustila veliku priliku da se odvoji na tablici i uđe u drugi dio sezone s komotnom bodovnom prednošću pred pratiteljima. Na kraju, iako vodeća na tablici i ima sve u svojim nogama, ekipa Jesenja bježi samo bod četvrtoplasiranom Bjelovaru i biti će to foto finiš u sezoni 2019/2020. Sretno dečki i u 2020. godini, vjerujemo da ćete zadržati vrh tablice do kraja prvenstva!

Kratak komentar dao nam je i naš voditelj seniora Goran Malogorski:

“Dečkima još jedanput čestitke na naslovu jesenskog pravaka. Mislim da je svima jasno da smo jučer puno toga zeznuli, da za utakmicu bolje ne trošiti riječi jer si to ne smijemo dopuštati, prije svega takav pristup utakmici. Prvo mjesto nitko nam nije poklonio nego smo se za to sami izborili i mislim da smo tu zasluženo. Prije početka sezone, nakon ispadanja iz prve lige, gotovo da niti jednog seniora nije bilo, napravili smo novu ekipu i u tom trenutku da smo nekome rekli da ćemo biti prvaci na polusezoni, smijali bi nam se.

Najveće zasluge na jesenskom naslovu svakako idu našem treneru Dini Kovaču, treniranje i sam odaziv na treninge kroz cijelu polusezonu je bilo i više nego odlično, takav kontinuitet nikad nismo imali, odnosno ja ga ne pamtim. Završena polusezona je bila uspješna, ispunili smo cilj koji je pred nas stavila Uprava Kluba, a nadam se da ćemo u istom tempu nastaviti i u drugom dijelu prvenstva. Još jednom čestitam svim dečkima, a naslov jesenskog prvaka je nagrada našim navijačima kojima se i ovim putem zahvaljujem.”

3-2-Jesenje

Total Page Visits: 496 - Today Page Visits: 1