Polovičan uspjeh proteklog vikenda

Za vikend zaljubljenih naše su ekipe odigrale dva susreta.

U subotu, 13. veljače naši juniori su ugostili ekipu Futsal Gorice u dvorani Srednje škole Krapina. Obzirom na dotadašnje rezultate ekipe iz Velike Gorice i da im nisu smjela nastupiti tri igrača zbog liječničkih pregleda očekivala se lagana pobjeda i nova tri boda. Sam početak utakmice nije pokazivao očekivanu razliku u kvaliteti, a ekipa Gorice bila je ravnopravni takmac na terenu, no naši dečki bolje koriste prilike pa do 10. minute vodimo 3:0. Do poluvremena Gorica smanjuje rezultat i propušta još nekoliko izglednih prilika pa se na poluvrijeme odlazi s 3:1. Ulazak u drugo poluvrijeme jasno pokazuje da je trener Rumbak probudio ekipu na pauzi, ušli su agresivno i prisilili protivnika na pogreške što se ubrzo vidjelo i na rezultatu, vodimo s velikih 6:2 već u 20. minuti. No opet započinjemo igre mačke i miša, dajemo protivniku priliku da se vrati i uspostavi svoju igru, zaboravljamo na obranu i pokušavamo solo akcijama popraviti osobne statistike. Srećom protivnik nije dovoljno jak da se potpuno oporavi, propuštaju iskoristiti i dva deseterca pa na kraju pobjeđujemo s uvjerljivih 8:4. Čestitke dečkima i treneru Rumbaku na 4. pobjedi iz 4 susreta, jedina su ekipa sa 100% učinkom u Futsal prvenstvu Hrvatske za juniore.

Seniori su u nedjelju otputovali na vruće gostovanje u Otočac. Bodovi se teško uzimaju na terenu malonogometnog kluba Otočac što pokazuje i posljednje domaćinstvo kad su pobijedili favoriziranu Goricu 8:5 i izbacili je iz trke za prvaka 2. HMNL Zapad. Ekipa Mnk Jesenja ne prihvaća takav scenarij, ulazi u utakmicu kao bolja ekipa, gradi igru, a to se vidi i na rezultatu. Do 10. minute vodimo sa 2:0 i na vidiku je nova pobjeda. U 11. minuti domaćin smanjuje na 2:1 i vraća se u život, no do kraja poluvremena opet povećavamo vodstvo pa na semaforu stoji 1:3. Nakon pauze sve se okrenulo protiv nas, uz agresivnog domaćina, suci i sreća nisu nam naklonjeni. Otočac u 3 minute okreće utakmicu, u 26. minuti domaćin vodi sa 4:3. Pokušavali smo do kraja susreta, propustili završiti puno prilika, imali i dva deseterca, no lopta više nije htjela u gol. Zasigurno možemo žaliti što se vraćamo u Zagorje bez ikakvog plijena. Hvala dečkima koji su ostavili na Valentinovo svoje ljepše polovice kod kuće kako bi igrali za Mnk Jesenje u dalekom Otočcu.

Ovaj vikend putuje se u Sisak, utakmica protiv Siscie započinje u subotu u 20 sati. Vjerujemo da će utakmica protiv domaćina proteći u prijateljskom ozračju, a jedini potres izazvati igrači Jesenja pred golom Mnk Siscie.

3-2-Jesenje

Total Page Visits: 791 - Today Page Visits: 2