Pobjeda u Krapini za kraj prvog dijela sezone

U 11. kolu 2. HMNL Zapad ekipa MNK Jesenja ugostila je ekipu MNK Siscia iz Siska. Susret se odigrao u Krapini 13. 12. 2020. bez prisutnosti gledatelja.

Iz naše posljednje objave poznato Vam je da na utakmice dolazi pomlađena ekipa, a trener je unatoč porazu u Marofu ponovno hrabro postavio početnu petorku s četiri tinejdžera. Ekipa MNK Siscie stigla je u punom sastavu, čak i s više igrača nego obično idu na gostovanja. Naši mladići predvođeni kapetanom Rumbakom agresivno su krenuli od prve minute i pritisnuli protivnika na njegovoj polovici. Igrači Siscie izgledali su zatečeno na terenu, a pritisak se isplatio već u prvoj minuti kad je sedamnaestogodišnji Vidović zabio na asistenciju Rumbaka. Do 10. minute smo dominirali nad protivnikom te podigli vodstvo na 3:0. Iako se do tog trenutka činilo da će to biti jednosmjerna utakmica, ekipa Siscie se sabrala i počela igrati igru stabilnog futsal drugoligaša. Do kraja poluvremena trajala je ravnopravna borba na terenu što je rezultiralo sa po jednim golom u svakoj mreži te se na poluvrijeme otišlo rezultatom 4:1.

Ekipa Siscie dobila je željenu radnu temperaturu u prvom poluvremenu pa je u drugom počela igrati agresivnije i stvarati više prilika. Na terenu je situacija bila puno vatrenija što pokazuje ukupno 6 žutih kartona i po 5 akumuliranih prekršaja s obje strane. Mnk Siscia približila se na 4:3 i 5:4 te imala priliku iz dva kaznena udarca s 10 metara poravnati rezultat, no promašili su pod pritiskom na golu standardno dobrog Jelovečkog. Za Mnk Jesenje je u 40. minuti deseterac iskoristio Levak za konačnih 7:4. Detaljnije o postavi i strijelcima možete pronaći na linku prema stranici HNS-a.

Bila je to konačno igra kakvu trener pokušava usaditi igračima na treninzima i može se slobodno reći da se trud sviju vratio i kroz konačni rezultat. Do kraja godine nema više utakmica, a nadamo se da će se natjecanje nastaviti već krajem siječnja 2021. Ekipa Jesenja značajno se izmijenila tijekom prvog dijela sezone, a uz sve nedaće na terenu i van njega dečki su zaslužili pobjedu za kraj 2020.

3-2-Jesenje

Total Page Visits: 1410 - Today Page Visits: 5