Pobjeda na teškom gostovanju u Bjelovaru

II. kolo 2. HMNL Regije Zapad ekipa Mnk Jesenja igrala je u Bjelovaru protiv istoimenog malonogometnog kluba. Bilo je to gostovanje kod dobro organizirane ekipe koja je godinama u vrhu 2. HMNL Zapad. Igralo se pred publikom koja je snažnim bodrenjem, uz pomoć bubnjeva, pokušala nositi domaće igraće do pobjede, ali povremeno i provokacijama omesti naše igrače te pritisnuti suce na domaćinske odluke. Ostalo je na pokušaju, naša ekipa odigrala je lavovski hrabro i agresivno.

Kao i na svakoj utakmici do sada, prvi smo poveli, ali ovaj puta golom Ivana Kovačeca Ije. Ljubav prema malom nogometu i Mnk Jesenju vratila ga je na parket što je zasigurno veliko pojačanje za ekipu. Samo minutu kasnije odnosno u 11. minuti gosti su poravnali golom bivšeg igrača Mnk Jesenja Borne Vidičeka koji je emotivno s navijačima proslavio taj gol. Drago nam da se malo proveselio jer te večeri njegova ekipa više nije imala razloga za slavlje. U zadnjoj minuti prvog poluvremena zabili su Hanžić i ponovno Kovačec za odlazak na pauzu rezultatom 1:3.

Nadu smo vratili domaćinu u 27. minuti drugog poluvremena, ali 7 minuta kasnije s još dva gola Kovačeca i jednim Hanžića im dokazali da bodovi zasluženo odlaze u Jesenje. Pokušali su domaći i s igračem-golmanom no to večeras nije bilo dovoljno. Jednog smo primili, ali dva zabili, jedan preko raspoloženog Hanžića u 35. minuti i drugi preko zapovjednika obrane Artića u 36. minuti. Na kraju utakmice na semaforu je stajalo 3:8 u korist ekipe Mnk Jesenje.

Hvala Končevskom i Habjanecu, Artiću, Hanžiću, Jedvaju, Klasiću, Kovačecu, Pasaričeku, Puljeku i Vincelju, ovakvim pristupom i potezima može se ponositi svaki Zagorec! Nadamo se da ćete biti zdravi i raspoloženi za vikend derbi protiv Uspinjača-Gimke u dvorani Srednje škole u Krapini.

3-2-Jesenje

Total Page Visits: 884 - Today Page Visits: 1