Kraljevi remija

U vikendu iza nas seniori su išli na treće uzastopno gostovanje, utakmica je bila zakazana u subotu 20. veljače. Ugošćeni smo kod malonogometnog kluba Siscia kojem potres nije uništio natjecateljski i sportski duh u potresom načetom Sisku.

Seniori su krenuli od početka bez respekta prema domaćinu. Imali smo posjed i gradili prilike, no realizacija nam je i dalje najveća boljka. Usprkos tome poveli smo u 9. minuti golom Cvilka i vodstvo zadržali do poluvremena. Ekipa Siscie uglavnom je pokušavala iz kontre, no bezuspješno i bezopasno. Vodstvo je trebalo piti puno veće, no koga briga za to kad na semaforu stoji samo 0:1. Nakon pauze domaćin mijenja ploču i pokušava golmanom igračem doći do posjeda lopte i prilika za zgoditak. To im uspijeva već u 23. minuti i svima postaje jasno da će utakmica biti neizvjesna. Već u idućoj minuti, lijepa kombinacija Švaljek-Artić-Vidović pokazuje da naši juniori zaslužuju priliku i da se na njih može ozbiljno računati u budućnosti. Uslijedilo je 5 stopostotnih prilika pred golom domaćina, a kad je Hanžić u 32. minuti ‘slomio kičmu’ golmanu Siscie i povećao na 1:3 nismo vjerovali da je moguće ispustiti pobjedu. Domaćin nije bio istog mišljenja, pokušavali su i dalje s vještim golmanom na našoj polovici, a dočekali su našu pogrešku vrlo brzo. U 33. minuti rezultat je 2:3, a mi ne uspijevamo izaći niti kazniti njihove pogreške udarcima na prazan gol s naše polovice. Naravno da se toliko propuštenih prilika mora obiti nam o glavu, u pretposljednjoj minuti domaćin izjednačava i obje ekipe djeluju zadovoljno tim rezultatom. U utakmici bez imperativa pobjede, 3:3 nije loš rezultat, ali ostaje žal jer je to 4. neriješen ishod iz utakmica u kojima smo pokazali više od protivnika.

Još u duhu fašnika, ipak smo po nečem na tronu! Šteta samo što nema gledatelja koji bi mogli uživati u neizvjesnim završnicama.

Za vikend koji slijedi vraćamo se na domaći teren. U Krapini ugošćujemo ekipe Mnk Rab i Mnk Zagreb92. Prvi su na rasporedu seniori koji u petak u 18 sati i 15 minuta ugošćuju ekipu s Raba, dok će juniori pokušati nastaviti pozitivan niz već u subotu u 12 sati. Ulazak gledatelja u dvorane još nije dopušten, no ne sumnjamo da su igrači dovoljno motivirani da bodove zadrže u Krapini.

3-2-Jesenje

Total Page Visits: 629 - Today Page Visits: 2