Kadeti zadržali prvo mjesto

U nedjelju 8. prosinca odigrani su pretposljednji susreti mladeži 1.HMNL zapad u 2019. godini.

Prvo su naši kadeti u nedjelju igrali protiv odlične ekipe Fotexa. Iako smo poveli golom Artića u 3. minuti na poluvrijeme se otišlo sad već tradicionalno u rezultatskom minusu. Protivnici su kaznili naše greške i vodili 3:2. Drugo poluvrijeme je donijelo stalni pritisak na goste, šanse su se nizale, pogođene su tri vratnice i to je moralo donijeti ploda. Uigranom akcijom i odličnim udarcem Vidovića rezultat je poravnat, lijep gol iz slobodnog udarca Topolovca donio nam je vodstvo, a Crnogaj je s dva majstorska gola odveo Jesenje na neuhvatljivu prednost. Utakmica je završila rezultatom 8:4 za domaćina, a detalje možete pogledati na sljedećem linku. Još jednom se pokazalo da Mnk Jesenje raspolaže s dvoznamenkastim brojem kvalitetnih igrača od kojih svaki može biti dio početne postave. Bravo ekipa!

Ekipi juniora u goste je stigla vodeća ekipa 1.HMNL Zapad u juniorskoj kategoriji. Znalo se da će biti teško doći do bodova, no juniori Uspinjače Gimke nisu znali da će se morati toliko namučiti da bi oni došli do bodova. Iako su gosti poveli već u trećoj minuti prelijepim golom, na poluvrijeme se otišlo s tijesnih 1:2. Mnk Jesenje je dobro odolijevalo uigranim akcijama Uspinjače i stvaralo prilike iz protunapada koje nisu realizirane. 6 minuta prije kraja gosti su prelomili utakmicu trećim golom, a koliko je bilo teško pokazalo je veselje u njihovim redovima na terenu i klupi. Konačan rezultat bio je 1:5, a detalje možete pogledati na sljedećem linku. Naši juniori ne trebaju biti razočarani zbog poraza, jer se vidi kvalitetna igra i konstantni napredak. Kasni početak priprema i težak ždrijeb na početku prvenstva uzrok su stanja na tablici.

Idućeg vikenda slijedi 4. i posljednje kolo mladeži 1. HMNL Zapad u 2019. godini, nakon kojeg slijedi trotjedna prvenstvena pauza. Kadeti ugošćuju Zagreb 92, a juniori putuju za Sesvete u goste Alumnusu. Sretno dečki!

3-2-Jesenje

Total Page Visits: 702 - Today Page Visits: 1