Juniori na gostovanju u Novom Marofu

U sklopu 7.kola 1.HMNL regije Zapad naši juniori gostovali su Novom Marofu. Posljednja utakmica kola odigrana je u utorak, a same pripreme za na odlazak na istu nisu krenule najbolje. Zbog crvenog kartona, ozlijeda, školskih obaveza i bolesti kadar nam se sveo na petoricu igrača, a zbog bolesti izostao nam je i trener Malogorski. Petorica hrabrih nije željela niti čuti za neodlazak na utakmicu pa su sa voditeljem krenuli put Novog Marofa. Pozitivne atmosfere i nabrijavanja nije nedostajalo što je u konačnici rezultiralo prvom pobjedom.

U skraćeni zapisnik upisani su Nikola Pavić na vratima, Niko Vidović na zadnjem, bekovi Karlo Ravenski i kapetan Sandro Vincelj te naprijed Roman Vdović, dok je na klupi bio samo njihov voditelj Andrija Ranogajec.

Dogovorena taktika, čvrsto u obrani i bez jurnjave kako bi sačuvali snagu za svih 36 minuta, urodila je plodom. U 13 minuti Vdović se oslobađa svojeg čuvara i sa 13 metara upućuje nebranjiv udarac za vratara Novog Marofa za vodstvo Jesenja od 1:0. Kompaktna i disciplinirana obrana nije dozvoljavala da se ugroze naša vrata pa se na predah odlazi sa prednošću Jesenja. U nastavak utakmice ulazimo hrabro i sa vjerom u pobjedu, no nakon 4 minute igre preciznim udarcem u rašlje Merkaša, Novi Marof poravnava rezultat na 1:1. Već u idućoj minuti kapetan Vincelj u protivničkom šestercu na sebe navlači dvojcu igrača i golmana te odigrava na Vdovića koji pogađa lijevicom za ponovno vodstvo Jesenja. Kako je utakmica odmicala tako su dečki izvlačili zadnje atome snage kako bi zadržali naše vodstvo. Iako bez zamjene uspjeli smo upisati sva tri boda. Detalje možete pogledati na ovom linku.

Bravo dečki, bila je ovo srcem odigrana utakmica!

U subotu 1.2.2020. godine u 18:00 sati u SD SŠ Krapina naši juniori igraju utakmicu 8. kola protiv Mnk Zagreb 92 pa vas ovom prilikom pozivamo da dođete i podržite ih. Ulaz besplatan!

3-2-Jesenje

Total Page Visits: 816 - Today Page Visits: 1