Izabrano novo vodstvo kluba

Redovna godišnja skupština članova kluba održana je elektroničkim putem odnosno dopisno putem elektroničke pošte završno s danom 13. listopada 2021. u 20sati. Na dnevnom redu bio je i izbor vodstva kluba na period od 4 godine.

Dnevni red, poslovnik, izvještaji, financijski planovi i izborni materijali stigli su kao privitak odnosno dati na uvid svakom članu kluba. Dat je prijedlog za izbor novog vodstva i ostavljena mogućnost svakom članu kluba da se kandidira.

Dosadašnji predsjednik Anđelko Draganić podnio je izvješće i nije se više kandidirao niti za jednu funkciju, zahvalio svima koji su bili u ovom periodu uz njega i svojim  radom osigurali odigravanje prvenstva Hrvatske u futsalu za tri kategorije. Istaknuo je kako će ostati uz klub kao član, prijatelj i sponzor. Prihvaćeni su svi izvještaji i podržan financijski plan za 2022. godinu.

Za predsjednika Kluba većinom glasova izabran je Nenad Kranjčec, za dopredsjednika Željko Kovačec, tajnik Kluba je Martin Bosak, a blagajnik Branko Artić. Nadzorni odbor čine: predsjednik Danijel Kranjčec, te članovi Milan Artić i Saša Horvat. Novoizabrani predsjednik se zahvalio svim članovima na ukazanom povjerenju, a posebno bivšem predsjedniku i svima koji su u protekle 4 godine nesebično radili za klub. Obećao je da će predano raditi kako bi klub ostao stabilan u ova pandemijska vremena te pokušati do kraja mandata vratiti ga na vrh 2. HMNL. Obzirom da je od osnutka u klubu, velik dio slobodnog vremena radio za klub, nema razloga da ne vjerujemo u njegovu misiju.

Kao članovi smo novoizabranom vodstvu poželjeli puno uspjeha i stavili se na raspolaganje za period koji je pred nama.

3-2-Jesenje

Total Page Visits: 291 - Today Page Visits: 1