Iz Rijeke s 3 boda

Gostovali su naši dečki ove nedjelje kod Mnk Škurinja iz Rijeke. Dalek put nije ostavio traga na ekipi, a trener je imao na raspolaganju raspoloženih 9 igrača i 2 golmana. Odlučio se ponovno početi s mlađima pa su pred početak 1. poluvremena na parketu stajali Jelovečki, Artić, Jedvaj, Vidović i Sandro Vincelj

Dečki su odmah pokazali da nisu došli na izlet u Rijeku već da se osim s lijepim slikicama žele vratiti i sa punim plijenom. Dominirali smo terenom od 1. minute, a u 4. načeli protivnika golom Sandra Vincelja. Do poluvremena su se u strijelce upisali još Jedvaj, Vidović i naravno dvaput Kovačec. 0:5 nakon 1. poluvremena je nešto što možda i nismo pred put očekivali, ali smo u potpunosti zaslužili. Gol Klasića u 23. minuti potpuno je slomio protivnika i vidjelo se da psihički i fizički više ne mogu parirati našim momcima. Na svoj su konto još po gol dodali su Vidović i Kovačec, a na kraju i mladi Dorian Vincelj. Domaćin je uspio zabiti dva pogotka u dugom dijelu i tako utješiti malobrojne navijače koji su ih došli podržati. Na kraju je na semaforu stajalo 2:9, a detalje o futsal utakmici i sudionicima možete pronaći na linku odnosno stranici Hrvatskog nogometnog saveza.

Trenutno smo najefikasnija ekipa 2. HMNL Zapad s 24 postignuta pogotka u 4 kola i veselimo se novim predstavama naše ekipe. Već u nedjelju nam u goste stiže Mnk Siscia iz Siska, lijepo ćemo ih dočekati, no na terenu ne planiramo biti gostoljubivi. Utakmica počinje u 19 sati u dvorani Srednje škole Krapina, nažalost i dalje bez gledatelja. Vjerujemo u dobru igru naše ekipe i nova 3 boda koja će nas dići u gornji dio tablice gdje objektivno i pripadamo.

3-2-Jesenje

Total Page Visits: 783 - Today Page Visits: 1