Ispuštena dva boda u Bjelovaru

Na uvijek teškom gostovanju u Bjelovaru Mnk Jesenje je, nakon vodstva 4:1 u tridesetoj minuti, odigralo 4:4. Naša ekipa nastupila je u sastavu Danijel Končevski, Mislav Banek, Antonijo Papac, Borna Vidiček i kapetan Denis Gamilec, a na klupi su bili Matija Habjanec, Filip Janžek, Marko Tušek, Leon Levak i Kristijan Osredečki.

Dobro otvaranje i početno vodstvo pa se činilo da sve ide po planu, prvi pogodak u 3. minuti zabija Antonijo Papac, u nastavku uporni Bjelovarčani izjednačuju, ali pogotkom Borne Vidičeka opet smo u vodstvu te poluvrijeme završava rezultatom 1:2. Opet odlučno ulazimo u drugo poluvrijeme te pogodcima Gamilca i Baneka odlazimo na 1:4, no domaći se ne predaju i uvode golmana igrača zadnjih desetak minuta igre. U prvom napadu smanjuju rezultat na 2:4, u idućoj minuti na 3:4, pa dvije minute prije kraja poravnavaju rezultat na 4:4 i ulazimo u neizvjesnu završnicu. U posljednjoj minuti mi smo imali priliku zabiti na prazni gol, a i domaći su pogodili stativu, tako da na kraju je podjela bodova najpravednija.

Možemo žaliti za ispuštena 2 boda iz ruku, a na treningu vježbati obranu 5 na 4. Čestitamo domaćinu na dobroj igri i zahvaljujemo na gostoprimstvu.

Total Page Visits: 426 - Today Page Visits: 1