Dvoboj bivših prvoligaša u 3. kolu

Odigrano je 3. kolo 2. HMNL Zapad u kojem je ekipa Mnk Jesenja dočekala Mnk Uspinjača Gimku. Dvoboj je to bivših prvoligaša koji su zadnju međusobnu utakmicu odigrali 2019. u Krapini, završilo je bez pobjednika rezultatom 3:3. Gimka ima najpoznatiju futsal školu u hrvatskim okvirima, a izostankom ozljeđenih Hanžića i Puljeka u ekipi Jesenja pred početak se prometnula u favorita.

Krenulo je čvrsto i dinamično s obje strane, no brzi protok lopte i puno trke svakako nije voda na naš mlin. Kako je utakmica odmicala dolazila je do izražaja fizička spremnost i dužina klupe igrača Uspinjača Gimke. Poveli su gosti u 10. minuti golom Totha, a u 13. s još dva gola doveli utakmicu u fazu da moramo hvatati rezultat. Uspjeli smo i preko ponovno odličnog Kovačeca na pauzu se otišlo s 3:4.

I drugo poluvrijeme bili smo desetak minuta ravopravan protivnik te stvorili nekoliko prilika koje nismo uspjeli realizirati. Gimka je svoje 2 zabila u 30. minuti i tu više nije bilo povratka. Nakon 3:6 utakmica se primirila, treneri dali priliku svim igračima za konačnih 3:8.

Čestitamo Uspinjača Gimki koja je ovu večer bila bolja ekipa na terenu, no čestitamo i našim dečkima, ostavili su dušu na terenu, kako oni najmlađi tako i oni najiskusniji.

Ozljeđenim Hanžiću i Puljeku želimo brz povratak na parket da sa što više zdravih krenemo put Rijeke na noge Mnk Škurinju.

3-2-Jesenje

Total Page Visits: 888 - Today Page Visits: 1