Drugo kolo novi poraz

Ekipa seniora odigrala je u subotu drugu utakmicu prvenstva 2. HMNL Zapad. U Stubici je ugošćena ekipa novog drugoligaša Futsal Gorice.

Već od samog početka vidjelo se da je to utakmica velikog uloga i da će tenzije biti visoke. Gosti su na krilima euforije novoosnovanog kluba visokim presingom ušli u utakmicu, a igrači Mnk Jesenja ih nespremno dočekali. Pritisak se rano isplatio gostima i do treće minute bilo je već 2:0 za Goricu. Ekipa Jesenja se budi i počinje pritiskati suparnika, gosti su se malo povukli kao da je posao već obavljen. U 6. minuti Dino Pasariček smanjuje prednost, a nekoliko minuta kasnije Renato Rumbak promašuje gol koji smo već svi na tribinama ubilježili. Kako to biva u takvim utakmicama, kad ne zabiješ onda primiš, na pauzi između dva poluvremena stajalo je 1:3 na semaforu. U drugi dio susreta ušli smo kao bolja ekipa, činilo se da se protivnik ispuhao dok mi još energetski dobro stojimo. Prvi dio drugog poluvremena prošao je s nekoliko naših prilika i puno prekršaja na obje strane. 9 minuta prije kraja obje ekipe imale su po 5 prekršaja i čekao se onaj 6. za kazneni udarac. Dočekalo ga je Jesenje, a Jurić sigurno realizirao. Vjerovali smo u preokret sve do jedne kontre Gorice koju je ispratio i zabio Ceraj na drugoj stativi. 6 minuta prije kraja trener Kovač se odlučuje na igru s golmanom-igračem, a tu ulogu preuzeo je Josip Jurić. Ubrzo se isplatilo, rezultat je smanjen na 3:4, a strijelac je Majić. Znamo da igra sa igračem više u polju nosi određeni rizik po vlastiti gol, to smo iskusili u zadnje dvije minute kad nam je dvaput zabio Šulentić za konačnih 3:6. Čestitamo ekipi iz Velike Gorice na prvoj gostujućoj pobjedi.

Sljedeća naša utakmica je već u utorak u 21 sat. Ponovno smo domaćini u Stubici, a dočekujemo Mnk Novi Marof u četvrtfinalu kupa 2. HMNL Zapad. Nadamo se i treba nam pobjeda za skretanje na pobjedničku stazu. Dečkima želimo sreću, a gledateljima zanimljivu predstavu.

3-2-Jesenje !!!

Total Page Visits: 739 - Today Page Visits: 1