Derbi 2. kola u Stubici uz prisustvo gledatelja

Poštovani navijači kluba, čitatelji i ljubitelji malog nogometa. S veseljem vas informiramo da Mnk Jesenje organizira prvu utakmicu 2. HMNL na domaćem terenu. Ovo je prva utakmica sezone na domaćem parketu, no ovaj put u Sportskoj dvorani u Stubici. Igra se protiv Futsal Gorice, novog sudionika 2. HMNL koji je formirao ekipu od prošlogodišnjih igrača Mnk Jesenja (Papac i Ćirjak), Futsal Dinama (Šulentić), Uspinjača Gimke (Devčić) i drugih. Radi se dakle o kvalitetnoj ekipi i pretendentu na naslov prvaka 2. HMNL punoj igrača prekaljenih u futsal natjecanjima.

Žalosni smo što još ne možemo organizirati domaćinstvo u Krapini, ali i radosni što možemo promovirati futsal igru na drugim lokacijama lijepog našeg Zagorja. Radosni smo što smijemo organizirati utakmicu uz prisustvo gledatelja, naravno uz stroge epidemiološke mjere.

Utakmica će se odigrati u subotu s početkom u 19 sati i 30 minuta. Obzirom da je broj mjesta reduciran na 1/3 kapaciteta dvorane toj utakmici će moći prisustvovati maksimalno 150 gledatelja. Navijače koji su kupili godišnje ulaznice Mnk Jesenja pozivamo u Stubicu, a ostali će moći godišnje (150 kn) ili dnevne ulaznice (20 kn) kupiti na ulazu u dvoranu. Prednost imaju gledatelji s godišnjim ulaznicama koji će moći gledati sve utakmice prvenstva i kupa kojem smo potencijalni domaćini sve do finala regije Zapad. Svakom gledatelju izmjerit će se temperatura na ulazu i trebat će dati podatke odnosno ime, prezime i broj telefona. Vjerujemo da ste ko i mi željni futsala u Zagorju te da vas navedene mjere neće omesti u dolasku na predstavu.

Čeka nas zanimljiv ogled u Stubici i vjerujemo da će gledatelji uživati. Našim dečkima želimo sreću na terenu, a gledateljima dobru zabavu i dobro zdravlje!

3-2-Jesenje !!!

Total Page Visits: 319 - Today Page Visits: 1