25. lipnja 2022. na igralištu u Gornjem Jesenju održan je 24. po redu malonogometni turnir ‘Za Ljepoga’. Prijavilo se devet ekipa koje su bile raspoređene po sljedećim skupinama:

Grupa1
Slavek i prijatelji
Očura
UŠR Cvetlin

Grupa2
Saluti BAU
ŠRU Orkan
UŠR Višnjica

Grupa3
Donja Voća
MNK Žarovnica
KR BAU

Nakon razigravanja po skupinama u finalnu rundu ušle su ekipe Slavek i prijatelji, UŠR Višnjica i KR BAU. Igralo se po liga sustavu svaki sa svakim, a u slučaju nerješenog rezultata izvodili su se penali.

U prvoj utakmici snage su odmjerile ekipe KR BAU i UŠR Višnjica. Bio je to neizvjestan dvoboj i izuzetno čvrsta utakmica koja je završila za mali nogomet netipičnim rezultatom 0:0. Bolje su sedmerce izvodili igrači UŠR Višnjice.

U drugoj utakmici nakon nesretnog poraza očito indisponirani KR BAU došao je na noge ove večeri najraspoloženijoj ekipi Slavek i prijatelji. Ekipa Slavek i prijatelji pobijedila je s 4:0 u regularnom dijelu.

Treća utakmica odlučivala je o pobjedniku turnira, no nije bilo neke neizvjesnosti. Ekipa Slavek i prijatelji bila je prejaka te večeri za sve i slavila u zadnjoj utakmici turnira s 5:0 protiv UŠR Višnjice. Tako je ujedno i obranila odnosno potvrdila prošlogodišnji naslov.

Konačni poredak: 1. mjesto Slavek i prijatelji CB Nox, 2. mjesto UŠR Višnjica i 3. mjesto KR BAU. Najbolji golman turnira bio je Alen Đurman sa samo 2 primljena pogotka, a pobjednička ekipa dala je najboljeg igrača i najboljeg strijelca turnira u jednoj osobi, bio je to odlični Darko Jagić.

Zahvaljujemo se svima na sudjelovanju te fer i korektnom ponašanju na terenu i van njega. Čestitamo svim nagrađenim ekipama i pojedincima na prikazanoj igri i ostvarenom uspjehu. Zahvaljujemo i Općini Jesenje na pokroviteljstvu! Vjerujemo da se vidimo iduće godine u isto vrijeme!